Detta är teamet bakom Your Insight

Grundare

Skärmavbild 2017-10-02 kl. 10.28.12

Christopher Berghagen Taylor

"Ett av mina mål i livet är utvecklas och växa som person. Your Insight är ett fantastiskt verktyg för just det och det är därför jag tycker om att arbeta med detta projekt"

Idag arbetar Christopher som Incident Manager på Sveriges Radio men även med att starta Click-Now App, Klustr & Your Insight App. Tidigare han Christopher även jobbat som Service Desk Manager på Bonnier News och ansvarig för IT-Supporten för Dagens Nyheter, Dagens Industri och Expressen (svenska dagstidningar).

Processed with VSCO with hb2 preset

Cristina Tscherning

"Jag har hjälpt människor i mer än åtta år med hjälp av detta verktyg i min coaching och nu är det tillgänglig via din telefon - var som helst och när som helst - det känns fantastiskt!"

Jag har lång erfarenhet av att arbeta med människor och mitt intresse för personlig utveckling ledde mig till att bli coach och terapeut inom psykosyntesen. Förutom att vara en del av Your Insight teamet, är jag grundare av Mamita Sthlm, ett yoga- och coachingcenter för alla som vill utvecklas och reflektera över sig själva. Jag är även grundare av Yosoy - ett bolag där jag arrangerar resor i personlig utveckling över hela världen.

 

IMG_3108

Nina Engstrand

"Det jag älskar med Your Insight är att appen hjälper dig att förstå dina känslor och att ta ett medvetet nästa steg”

Jag har en lång erfarenhet från IT-industrin, bla från försäljning, utbildning och strategiska allianser. Förutom att vara del av detta team, driver jag också mitt egna bolag inom coaching,  Vidvinkel och jobbar även som kreativitetskonsult. Jag är författare till tre böcker och är också certifierad NLP Practitioner Coach. Personlig utveckling, att hjälpa andra att växa, att vandra och café-liv är mina passioner i livet.

Kommunikation

IMG_3699

Carolina Schattauer Ramnö

”När allt går så fort som idag behövs nya enkla sätt som Your Insight för att stanna upp och reflektera. Därför har jag valt att hjälpa teamet med kommunikationsarbetet. ”

Med gedigen erfarenhet av marknadsföring och kommunikation från framförallt IT-branschen hjälper jag företag med integrerad, insiktsdriven och hållbar kommunikation som stärker affärerna och varumärket. Detta görs genom att optimera kommunikationen i såväl egna, köpta som förtjänade kanaler och ha tydliga call to actions för utvald målgrupp i alla skeden.